Verslag van wedstrijden

Verslag van wedstrijden

Zaterdag 18 november hebben wij clubwdstrijd gehad, het was erg leuk en leerzaam. hier twee mooie verhaaltjes van Nora en Tije die vertellen hoe de wedstrijd ging en hoe ze het vonden. Veel lees plezier!

Zaterdag  18 november

Beetje zenuwachtig en kriebels in de buik, gingen papa en Tije en opa en oma met mij naar de gymzaal voor de wedstrijd van Tije en mij. Eerst moesten we warmlopen en toen gingen we beginnen we werden in groepjes verdeeld.

Eerst moest ik op de langematen toen mocht ik op de brug. De balk kwam daarna, en als laatste onderdeel trampoline voor de dikke mat. Ik vond alles uper leuk en het was een erg leuke wedstrijd!

Groetjes Nora de weerd.


Wedstrijd

Ik vond het eng en spannend, in het begin van de wedstrijd gingen we warm lopen en toen mocht ik beginnen op de brug als 2 was de balk maar dat hoeven de jongens niet wij moest in de ringen die als aller laatste gedaan moesten worden. Daarna de langemat, toen mocht ik op de trampo met de dikkemat. De meiden van de jazzdance hebben nog gedanst toen was de prijsuitreiking iedereen kreeg een medaille en diploma en ik was 1e van de jongens ik vond het wel een beetje sneu voor Pascal. Maar ik was wel heel blij dat ik clubkampioen ben geworden ( van de recreanten ) en weetje? mijn naam komt ook nog op die beker!!!! :))

Groetjes Tije de Weerd


Wedstrijd de beemd.

Op zaterdag 5 november had ik een wedstrijd

in Lochem, bij de Beemd. Mijn vriendin Silke en ik waren nogal zenuwachtig. We begonnen bij de balk, ik had in een dag koprol op de balk nog moeten oefenen en ik viel er dus van af. Maar dat maakt niet uit want een wedstrijd is voor het plezier.

Na de balk gingen we naar vloer, gelukkig

ging de hele draai goed want tijdens het oefenen

lukte het niet. En daar waren we weer zenuwachtig. Na vloer gingen we naar sprong. Silke en ik  deden handstand platval, juf had gezegd dat er een kast voor stond dat vond ik wel eng maar het viel mee.  Daarna gingen we naar de ongelijke brug. Daar was ik niet zenuwachtig want ik kon mijn oefening goed. Uiteindelijk werd ik  vierde, best  frustrerend want ik was dus bijna derde. En Silke dertiende. Het was een leuke wedstrijd.

 

Renée van Schooneveld.


Ik had 5 november een wedstrijd in Lochem bij de beemd en ik ben derde geworden.

Mijn moeilijkste toestel is de balk en bij de balk viel ik er bijna van af maar ik bleef er toch op staan. Mijn makkelijkste toestel is de sprong en bij de sprong ging het heel goed.

Ik heb erg mijn best gedaan en het was wel heel leuk en ik had veel plezier.

Iris was er ook om te helpen en na de wedstrijd ging ik nog met iris zwemmen bij de beemd.

ik had thuis eigenlijk niet geoefend maar ik ben toch derde geworden en daar ben ik heel trots op. Het was een drukke dag

en ik zat in het groepje bij Silja,  Jayla en Laura en Iris want die hielp mee.

Daphne van Schooneveld