Goud Voor 2 turnsters Valto

Datum: 20-12-2016 

‹ Ga terug

Zaterdag 17 december was de 1ste voorronde van de 6de divisie in Harfsen

Van valto deden er 7 meiden mee die voor het eerst in een divisie turnden.

De dag startte om kwart voor negen met een warming-up voor Renée van Schooneveld en Silke Aapol in hun categorie pupil 2 D3, de meiden begonnen in de 1ste ronde op sprong, op de balk moesten ze allebei een koprol maken wat was dat spannend maar ze deden het allebei zonder hulp als laatste onderdeel turnden zei een mooie vloer oefening, Renée behaalde een mooie 6de  plaats met een puntenscore van 47.500 en Silke behaalde en een 16de plaats met een puntenscore van 42.023.
wedstrijd 2 startte ruim op tijd hier deden Laura Werkhoven Silja Haaijema en Jayla Jacobs in mee in hun categorie instap D3, de meiden begonnen op het onderdeel vloer wat hadden de meiden hun oefening goed in hun hoofd zitten, foutloos en stralend gingen ze er door heen.

Door na de sprong brug en als afsluiting de oefening op de balk. Laura behaalde een puntenscore van 53.250 en werd 6de Silja zat dicht bij laura met haar score zei behaalde 53.100 punten en werd 7de  en Jayla zat er ook net onder met een puntenscore van 51.650 en werd 9de.

In wedstrijd 4 zat Annika robben in de keuze oefenstof categorie junior supplement H en Myrthe Leerkes deed ook keuze oefenstof in Jeugd 2 supplement H.

Annika startte op het onderdeel vloer zei turnde een mooie vloer oefening op een leuk zelf uit gekozen liedje,

Door naar de sprong dit vind ze een moeilijk toestel, met in turnen was het nog even spannend of ze er wel goed over kwam, tijdens de wedstrijd sprong ze 2 handstand overslagen over de pegasus super trots was ze, toen door naar de brug en balk als laatste toestel er was een leuke  strijd in het groepje, Annika was de beste en werd 1ste met een punten score van 39.975.

Myrthe begon haar wedstrijd op onderdeel Sprong zei sprong met de plank 2 mooie handstand overslagen door naar de brug waar ze het ophurken nog een beetje spannend vond maar ze turnde netjes door en kon daar door in 1 x goed ophurken. Door naar de balk en als afsluiting de vloer waar ze zelf het muziekje heeft uitgekozen,

Myrthe behaalde een puntenscore van 45.00 en werd 1ste in haar categorie

Alle meiden keken op een geweldige dag terug en gaan weer hard aan de slag voor de volgend wedstrijd op 11 februari in Hoog Keppel.